A jobbik kampánynyitó ülésén készült videó! Azért én még fűznék hozzá egy-két megjegyzést!

Morvai Krisztina, mint köztársasági elnök??? NA NE NEVETTESSETEK!

vona gábor: az emberek várnak valakit! AZ ÉN VÁLASZOM: DE ABBAN BIZTOSSAK LEHETTEK, HOGY NEM TITEKET!

vona gábor: "...a jelenlegi pártok látszólagos szakmaisága, döjfössége..." AZ ÉN VÁLASZOM: MIRŐL BESZÉLSZ? A TÖRTÉNELEM TANÁRI VÉGZETSÉGEDDEL MILYEN SZAKMAISÁGOD VAN? A TURULMADÁRRAL (A TURULMADARAS JELKÉPPEL SEMMI BAJOM) AKARSZ KORMÁNYOZNI?

balczó zoltán: "A MAGYAR TÁRSADALOM BETEG!..." AZ ÉN VÁLASZOM:HOGY NEKED VALAMI BAJOD VAN, AZ MÁR BIZTOS! AKI RÁTOK SZAVAZ ANNAK IS VALAMI BAJA VAN! DE SZERINTEM A TÖBBI RÉSZÉVEL MÉG NINCS SEMMI KOMOLY PROBLÉMA!

szegedi csanád: "és bevallanom öszintén, hogy azon sem keseredtem el, hogy láthattam életemben először lendvai ildikót infarktus közeli állapotban..." AZ ÉN VÁLASZOM: ELHIHETED MI SEM KESERGÜNK MIATTA, DE A TE SZIVINFARKTUSODNÁL MÉG PEZSGŐT IS FOGUNK BONTANI! HÁT HA MÉG MAGADDAL VISZED A PÁRTTÁRSAIDAT IS... :p

vona gábor az szdszről: "mennyiszer tettük őket nevetségessé..." AZ ÉN VÁLASZOM: HÁT HA MÉG AZZAL LENNÉL TISZTÁBAN, HOGY MAGATOKAT HÁNYSZOR TETTÉTEK NEVETSÉGESSÉ...

vona gábor az szdszről: "milyen nemesen, milyen méltóságteljesen és egyszerű módon vertük bele júniusban az szdsz hatalmas gőgös orrát a padlóba..." AZ ÉN VÁLASZOM: HA EZ NEM VOLT RASSZISTA CÉLZÁS A ZSIDÓK NAGY ORRÁRA AKKOR NEM TUDOM MI LENNE AZ. DEHÁT vona ÚR! ÖNÖK NEM RASSZISTÁK! NEM EZT TETSZIK MINDIG SZAJKÓZNI! EJNYE-BEJNYE!!!

JAJ! DE MIT LÁTOK?! dobos attila a nemzetőr újság szerkesztője, ÚJSÁGJÁBA AKARJA RAKNI vona gábort! CSAK MÁR LÁTNÁM, MIKOR BECSOMAGOLOD! SZEGÉNY NEMZETI ÚJSÁGIRÓ KOLLÉGÁNKAT MÉG JÓ HOGY ŐT NEM BÁNTJÁK, HISZEN NEM ÉN SZÖKTEM KI ANNO NÉMETORSZÁGBA! MARADJUNK ANNYIBAN, MARADTÁL VOLNA TÁNCDAL ÉNEKES VAGY ZENESZERZŐ.

vona gábor: "...nekünk 10 embert kell hozni ehez a táborhoz áprilisig. mindenkinek... " AZ ÉN VÁLASZOM: ÖSSZESEN NEM SZEDTEK ÖSSZE 10 EMBERT! KEZD LEHULNI AZ EMBEREK SZEMÉRŐL A SZÜRKEHÁLYOG, IGY EGY KICSIT NEHEZEBB A DOLGOTOK.

vona gábor:"... készen állunk arra, hogy megmentsük ezt az országot..." AZ ÉN VÁLASZOM: TI NE MENTSETEK MEG MINKET. MENTSÉTEK MAGATOKAT!

A JOBBIK KORRUPCIÓ ELLENES HARCÁRÓL PEDIG CSAK ENNYIT:

 

Csalással gyanúsítják a Jobbik politikusát

 

Őrizetbe vettek a rendőrök egy keszthelyi ingatlanforgalmazót, aki tagja az önkormányzat egyik bizottságának, továbbá a Jobbik helyi szervezetének elnöki tisztségét is ellátja - értesült csütörtökön az MTI hivatalos forrásból.

A férfi - cégének honlapja szerint - banki kapcsolatokkal hosszú évek óta foglalkozik ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel. Az MTI úgy tudja, hogy ezekkel a tevékenységeivel összefüggésben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsítják.

A férfi a keszthelyi önkormányzat városfejlesztési bizottságának külső tagja és egyben elnöke a Jobbik városi szervezetének. Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére annyit közölt: egy keszthelyi férfi ellen több millió forintos csalás elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást. A gyanúsítottat őrizetbe vették és indítványozni fogják az előzetes letartóztatását.

Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére megerősítette: a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csalás miatt, őrizetbe vétel mellett folytat büntetőeljárást S. Szilárd ellen.

 

Miből finanszírozzák a Jobbikot? A Legfelsőbb Ügyészség vizsgálódik
[2010.01.15]

A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott erre évente lenne köteles. Az Európa Parlamentbe bejutott párt hivatalos válasza tavaly júniusban az volt, hogy mihelyt megalakul a választmánya, az dönt majd az egyébként már elkészült beszámoló jóváhagyásáról és közzétételéről – írja a HVG.

A HVG késéssel kapcsolatos kérdéseire Schön Péter gazdasági igazgató azt válaszolta, a napokban biztosan közzéteszik a mérlegeket. A hetilap úgy tudja, a Legfelsőbb Ügyészség is vizsgálja az ügyet.

Azt Állami Számvevőszék tavaly őszi jelentésében felszólította Vona Gábor elnököt, intézkedjék a könyvvezetési hibák kijavítására a „teljesség és a valódiság elvének érvényesülése érdekében”, illetve készítse el és tegye közzé a beszámolókat a párttörvény előírásának megfelelően.

A beszámolók késlekedése erősítheti a Jobbik finanszírozása körüli kételyeket. A HVG szerint reklámpiac ismerői például százmilliós nagyságrendűre taksálják azt az összeget, amelyből ki tudta hozni a párt az EP választási kampányát, és korábban több politikai megfigyelő párhuzamot vont a párt külföldi kapcsolatrendszere és a finanszírozási lehetőségek között.

 

-stv-

A bejegyzés trackback címe:

https://tenyekesvelemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr961680205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drang 2010.01.18. 03:08:41

Ha előbb a magyar nyelvtan és helyesírás alapjait elsajátítanád, lehet, hogy hitelesebbnek tűnnél. Bár valószínűleg úgy sem.

stv 2010.01.18. 08:24:55

@Drang:
Te pedig, ha érdemben szóltál volna hozzá, akkor lennél hitelesebb!
Ha a blogot olvasva csak a helyesírásomba tudtál belekötni, akkor régen rossz az a kedvenc pártodnak.

Drang 2010.01.18. 18:52:14

@stv:
Szívesen hozzászóltam volna érdemben, de ezt te is igencsak kerülted.
A két idézett hír kapcsán mindenesetre annyit, hogy a keszthelyi jobbikos nem ezen minőségével összefüggésben követte el, amit elkövetett (már ha egyáltalán bűnös), szemben az egyéb pártok prominenseivel. Ettől függetlenül azonnal felfüggesztették a tagságát, nem pedig fizetést fog kapni az előzetesben.
A Jobbik Országos Választmánya 3 hónapja alakult meg, ennek hatásköre a mérlegek jóváhagyása. Ez már megtörtént, és közzé is teszik őket, még ezen a héten. A Jobbik esetében felvetni azt, hogy tisztázatlan a finanszírozása, eléggé vicces a többi párt milliárdos költéseit figyelembe véve.
Amúgy szíved joga, hogy utáld a Jobbikot. Ne szavazz rájuk. Viszont azért abba ne éld bele magad, hogy mások – igen sokan – nem fogják megtenni.
süti beállítások módosítása